meereizen met korting op ov

the details). Alleen de abonnementhouder zelf kan op saldo reizen. Nou heb review sauna anholts ik pas al gesignaleerd dat steeds meer 'bijzondere kaartjes', zoals de Lente/Zomer/Herfsttoer, niet meer geldig zijn bij de regionale treinvervoerders. Amsterdam) op zijn anonieme chipkaart kan laden, ik krijg het niet voor elkaar., eline, re: personen meereizen op mijn kortingskaart, on 8 mei, 20:32, "flardingha" wrote: "Eline" schreef in berichtnews. De vraag bij mij is dan hoe mijn medereiziger een reisproduct (retourtje Amsterdam) op zijn anonieme chipkaart kan laden, ik krijg het niet voor elkaar. Deze video toont een online demo hoe u Samenreiskorting op de, oV -chipkaart kunt zetten. Dat stond ook tot voor kort als antwoord op bovenstaande vraag.

U moet hiervoor Samenreiskorting op uw, oV -chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen. De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niets te doen. De persoon die met u wil meereizen, moet een eigen (persoonlijke of anonieme). OV -chipkaart hebben en daar bij een kaartautomaat het product Samenreiskorting en voldoende saldo op laden. Als daarna in de daluren wordt ingecheckt, dan zal bij uitchecken de ritprijs met korting in rekening gebracht worden.meereizen met korting op ov

Kan ik vrienden met 40 korting laten meereizen met studenten ov?
4 jaar geleden 17 december 2014.
Hoe je dit precies regelt op de, oV -chipkaart, kun je hier.

Ilex Re: personen meereizen op mijn kortingskaart Op :19, Ilex schreef: On 10 mei, 17:30, Ilex wrote: On 8 mei, 20:12, Eline wrote: Van de OV -chip site: Kunnen andere personen met korting meereizen op mijn OV -chipkaart? Als u dus om 8:54 uur incheckt, betaalt u het volle tarief. Samenreiskorting kan met de trein alleen nog maar met de, oV -Chipkaart. Mischien bedoelen ze dat er nu een produkt. 'Samenreiskorting' is, dat je als medereiziger op je kaart kan laden. Watch Queue, queue _count total loading. Er staat echter ook een andere vraag. Maandag t/m vrijdag: niet geldig tussen 6:30 8:55 uur en 16:00 18:25 uur. Kan ik mijn OV -Chipkaart van de NS ook bij andere vervoerders gebruiken. Bij de 'veelgestelde vragen' op de website staat nog steeds dat de Samenreiskorting nog niet met de OVC werkt en dat medereizigers een los kaartje met korting moeten kopen. Please try again later.

En het betekent sowieso extra kosten. Het is niet mogelijk om bij de automaat een eenmalige chipkaart met korting te kopen, en het is ook niet mogelijk om voor Samenreiskorting een e-ticket met korting te kopen.

Ici paris korting 5 euro
40 korting met ns business card
20 korting intratuin duiven
Scoutshop kortingscode