reptielenhuis tilburg korting

de Oliemeulen opende in 1987 haar deuren voor het publiek. De Oliemeulen heeft naast een reptielenhuis ook tal van andere diersoorten die het bewoner zijn van het park. In de bijna 300 jaar oude boerderij is het heerlijk warm en word je verwelkomd door fluitende gifkikkers, dwergaapjes, een krokodil, schildpadden en nog veel meer dieren. Met deze de Bijenkorf kortingscode ontvang je gratis verzending op je eerstvolgende online bestelling! Aan het concept is er niets veranderd. De naam heeft uiteraard te maken met het prachtige gebouw dat in 1979 zoveel mogelijk in oorspronkelijke stijl is gerestaureerd. Zowel binnen als buiten is er een sfeervol terras. Groepen wordt aangeraden geruime tijd (telefonisch of via e-mail) aan te melden.v.m. Aan de Reitse Hoevenstraat vind je het vreemdste dierenpark van Nederland. Bij Dierenpark de Oliemeulen sta je oog in oog met meer dan 150 verschillende diersoorten, waaronder loslopende stinkdieren en vliegende honden.

Tijd om kennis te maken met deze mooie dieren! Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Dierenpark de Oliemeulen. Echt heel erg lekker. Dit zijn de entreeprijzen: Volwassenen   12,00. Prijslijst, volwassenen 12,00, kinderen van 3 t/m 12 11,00 65 9,75, groepen, bij groepen vanaf 20 personen krijgt u een reductie van 15 op de entreeprijs.

Voordeel op Dierenpark De Oliemeulen Tilburg Entree Dierenpark de Oliemeulen. Buiten is het aangenaam vertoeven in een toverland korting gaiazoo mooi aangeharkt park met haar bewoners. Gedeeltelijk uit opvang, maar ook via collega dierenparken uit binnen- en buitenland. Of het nu mooi of slecht weer is, een bezoek aan de Oliemeulen kan dus altijd! Meer lezen over (het gezonde effect van) bewegen sport.