korting circus den haag

jaar. Let op: dit voordeel geldt voor een beperkt aantal plaatsen, dus zorg dat jij snel met korting bestelt. Op de voorstellingen die plaats vinden op 25 en 26 december is een toeslag van 5 euro per ticket van toepassing. Van 19 december t/m 3 januari wordt alles uit de kast gehaald om van de voorstelling wederom een onvergetelijke belevenis te maken voor het hele gezin. Den, haag in de maanden december 2015 en januari 2016. Kinderen kunnen al naar binnen voor 11,50 en een volwassene voor 15,50.

korting circus den haag

Vanaf medio december verrijst er op het Malieveld. Er is genvesteerd in een splinternieuw tentencomplex dat optimaal bezoekerscomfort garandeert. Ze behoren bij de wereldtop en werkten voor.a. Dit geldt alleen in combinatie met uw uitgeprinte ticket en/of aan de kassa gekochte ticket plus kassabon, met de juiste recente datums erop.

Anonieme ov chipkaart met korting meereizen, Thermen geldrop korting, Ov studenten korting vakantie, Ns e ticket kopen met korting,

Deze tent wordt opgebouwd op het Malieveld. Fotocredits: Groot Kerstcircus, den, haag, deze tip is objectief gekozen. Maar naast dit spektakel zijn er natuurlijk ook clowns, koordansers en komt er een vreselijk sterke man Kortom: een middag of avond vol met vermaak. . Bestel n je tickets Den Haag, Malieveld, Centrum, Den Haag, Nederland. En wat dacht je van het gezelschap Magic chic Unique. Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging.

Thuiszorgwinkelxl kortingscode, Met korting naar ouwehands, Shell korting vrijuit, Kortingskaartjes plopsa coevorden,