dal voordeel ns meereizen

trein bewerken Er is een aantal treinabonnementen die bij alle treinvervoerders in Nederland geldig zijn. Landelijk geldige abonnementen, zoals het studentenreisproduct, zijn wel geldig en kunnen door de chauffeur worden gecontroleerd met een handlezer. Sommige abonnementen met korting uit eten zijn bedoeld voor een specifieke leeftijdscategorie, bijvoorbeeld scholieren van 12 t/m 18 jaar of senioren. De Dal-Dagkaart is voor 10,80 euro te koop bij de chauffeur of bij én van de verkooppunten. . Reizen op saldo bij de NS bewerken Bij de Nederlandse Spoorwegen kan pas op saldo gereisd worden wanneer de OV-chipkaart ervoor 'geactiveerd'. Hierbij worden de reiskosten en ketendiensten achteraf door de vervoerder berekend en periodiek in een nota naar het bedrijf gestuurd. 22 Voor het stads- en streekvervoer was er voorheen een roze strippenkaart waarmee alle kinderen onder de twaalf met korting konden reizen. Zie ook: Arriva-vervoerbewijzen Groningen-Leer.

NS vervangt voordeelurenkaart door nieuwe abonnementen NS kortingscode: 40 korting in januari 2019 - / E-tickets & kaartjes Groningen

Vraag en antwoorden over de nieuwe abonnementen. Dagkaart (hele dag geldig met de Dagkaart kun je de hele dag onbeperkt reizen in heel Groningen en Drenthe. Wordt er binnen 60 minuten in- en weer uitgecheckt, dan betaalt men niets. Om dit mogelijk te maken worden bij de betrokken station OVC-poorten open gelaten, zodat overstappende bus/treinreizigers niet verplicht worden in en uit te checken. Op stations en haltes waar verschillende in- en uitchecksystemen naast elkaar worden gebruikt moeten reizigers dus oppassen de benodigde handeling niet bij de verkeerde lezer te verrichten. Weekend Vrij aanschaffen voor 20,- per maand. Tarief: 295 per maand, 2e klas. Staan de kaartlezers op het perron en stapt men over naar dezelfde vervoersmaatschappij, dan hoeft tussentijds meestal niet uit- en weer ingecheckt te worden (tenzij men via poortjes naar een ander perron moet lopen). Reizen kan met de binnenlandse treinvervoerders NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Is er een onverwachte verstoring tussen Arnhem en Deventer, dan kan men omreizen via Utrecht en Amersfoort. Sinds ccepteren wij geen contant geld meer in de bus, dit om de veiligheid en het gemak te vergoten. Deze treinabonnementen zijn meestal minimaal een jaar geldig.

Dal voordeel ns meereizen
dal voordeel ns meereizen