korting kasteeltuinen arcen

- optioneel, alleen. Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties. Regelmatig vinden er evenementen, activiteiten, roofvogeldemonstraties en optredens van muziekgezelschappen plaats. Prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld, personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld.

Voordelen voor seizoenkaarthouders zijn gratis parkbezoek tijdens reguliere openingstijden en parkeren, 20 korting op de entree voor 1 introducé niet tijdens Elfia en avondopenstellingen, 5 korting in de restaurants.u.v. Alcoholische dranken, 10 korting in de Oranjerie, maandelijkse nieuwsbrief en speciale acties bij partners zoals 50 korting bij GaiaZOO en 25 korting bij Tuinen van Appeltern. De Bergtuin beschikt over een groot speelstrand met een vlot en een 21-holes midgetgolf baan. Er zijn ook kleinere tuinen zoals de Italiaanse tuin, de Japanse tuin, de Moes- en Groentetuin. Beschermerskorting 2019 op vertoon van de donateurspas 25 korting voor alle gezinsleden op dagkaarten 13,10 ipv 17,50.p. In de Aaiweide kunnen kinderen knuffelen met de Vlaamse reuzen en geitjes en de Koi eten uit je hand in de Koivijver. Kasteeltuinen Arcen is gelegen in het Noord-Limburgse pittoreske dorpje Arcen, op slechts enkele minuten per auto van Venlo. Overloon (9 beoordelingen) Op vallen Duitse troepen Nederland binnen. Er is een barokke Rosarium met ruim.000 rozen. Ook de jongste bezoekers kunnen zich uitstekend vermaken in het park. Kasteeltuinen Arcen, uw bezoek meer dan waard.

Kasteeltuinen Arcen is gelegen in het Noord. Betaal niet te veel voor. Kasteeltuinen Arcen in Arcen en profiteer van korting!