40 korting na studie aanvragen

reis je binnen Nederland gratis of met korting in bus, tram, metro en trein. Delen: Twitter, facebook, google. Nou had ik alles ingevuld en toen stond er dat de code niet meer beschikbaar. De verwerking van de reisproducten kan maximaal 48 uur duren. Ben je een langstudeerder? Je kunt tot maximaal drie maanden nadat je je Studentenreisproduct hebt ingeleverd het Dal Voordeel abonnement gratis aanvragen of korting krijgen op een ander NS-abonnement. Wanneer komt u in aanmerking voor een gratis NS Kortingskaart. Heb je een incassobrief ontvangen van de NS?

Stop je met studeren of duurt je studie langer dan gepland? Dan is de actie code voor het aanvragen van een gratis NS kortingskaart "Student" gevolgd door de 16-cijferige code op je Ov-chipkaart (Bijvoorbeeld: Student ). Dan komt u niet in aanmerking voor de gratis NS kortingskaart. Of ligt je stageadres wel heel ver van het station?

Deze hebben wij hieronder behandeld en ook de actie codes hebben we nogmaals gepubliceerd, zodat het aanvragen van een gratis NS kortingskaart soepeler verloopt. Wacht niet te lang! Website bevat gebrekkige informatie, de actiepagina van de NS is gebouwd door goede online marketeers die zeer tweakers dell korting beknopte informatie hebben toegepast op hun website. Ben jij klaar, of doe je net iets langer over je studie? Neem ze dan eens een dagje voordelig mee: met je studentenreisproduct kun je drie vrienden het hele weekend én doordeweeks.00 uur met 40 korting mee laten reizen in de trein. Is dit abonnement nou niet wat je zoekt?

40 korting na studie aanvragen