reizen met korting ns student

reist u.00 uur met korting. Dan staat alles bij elkaar! Met een weekendkaart reis je van dinsdag tot en met vrijdag voor.00 uur s ochtends tegen het volle tarief. Met een weekendabonnement reis je gratis in het weekend en met korting door de week: Gratis van vrijdag.00 uur tot maandag.00 uur. Tijdens het weekend de hele dag. Aanbod afgestudeerden, krijg een jaar lang 40 korting in de daluren cadeau. Op saldo reizen met korting van maandag vanaf.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag vanaf.00 uur en op vrijdag van.00 -.00 uur. Studenten, stop je met studeren, ben je klaar of duurt je studie langer dan gepland? Heeft u een abonnement van NS?

Aanbod afgestudeerden Studenten
Studentenreisproduct Abonnementen
Samenreiskorting met een NS-abonnement Reisinformatie

Je kunt ook kiezen voor 52 korting op een ander, nS -jaarabonnement (m.u.v. Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. Met het studentenreisproduct reis je gratis f met 40 korting buiten de vrij- reizen periode.

Weekend Vrij : vrij reizen in het weekend, 40 korting in de overige daluren. Zo vraag je een studentenreisproduct aan. Voordeeluren, de voordeeluren zijn de uren waarin u met een Voordeelurenabonnement 40 korting krijgt. We leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct. Maar je moet wel kiezen of je dat doordeweeks of in het weekend wil doen. Kids Vrij : kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen met een eigen OV-chipkaart gratis en onbeperkt met u mee. Om de pijn te verzachten heeft NS een cadeau voor. Profiteer van de check-uit alert service en diverse acties. Aanbod afgestudeerden, ga je studeren? Let op: met een weekendabonnement heb je op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag gén korting tussen.00.00 uur en reis je verder door de week met 40 korting. Studenten, ik ben student, met je studentenreisproduct reis je in Nederland meestal gratis of met korting met het openbaar vervoer. Dal Voordeel : 40 korting met NS in daluren.

Goed om te weten, aan te vragen als je recht hebt op studiefinanciering en geen vergoeding OV-buitenland ontvangt. Of naar het buitenland reizen?