creabeurs kortingsbon

kort komt? Zoek jij nog inspiratie voor leuke versiersels tijdens de feestdagen? Deze bon is geldig voor maximaal 2 personen, enkel en alleen op de normale toegangsprijs. Schilderen op keramiek, mozaek workshops, stempelkunsten en een schminkhoek vinden hier allemaal plaats.

Creabeurs kortingsbon
creabeurs kortingsbon

Alleen f met het hele gezin. Deze worden aangeboden op de beurs zodat je jouw nieuwe hobby direct in de praktijk kunt gaan uitoefenen. Koffie, alcohol én passie voor dezelfde hobby.

Kortingsbon de dochter van de houtzager
Kortingsbon dierentuin osnabruck
Travelgenio kortingsbon

Daar is het creative café voor. Zelf-maak pakketjes, inspiratie opgedaan op de beurs? U heeft op elk ogenblik het recht op correctie of schrapping van uw gegevens. Op de beurs is graffiti spuiten namelijk hartstikke legaal. Ben jij erg graag met je handen bezig? Bestel de tickets gemakkelijk online via /kaartverkoop kies bij het bestellen van de tickets voor Promotie code opgeven en vul de volgende code in: creatief. Bezoek Crea Weekend Harderberg. Leren haken en breien zoals je oma dat kan leer je hier. Het evenement vindt in ieder geval in het najaar plaats. Houd jij enorm van creativiteit? Het Crea Weekend heeft een kortingscode vrijgegeven, met deze code betaal je slechts 5,00.p.v.