korting kaartjes beekse bergen

niet te zien en de bus- en autosafari gesloten zijn. Je kunt bij Beekse Bergen de bekende Big Five bekijken en verder zie je bij Beekse Bergen leeuwen. Bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, kies voor avontuur met je eigen auto, of stap in de safaribus of boot. Er is zoveel te doen bij Beekse Bergen dat we het niet zo gek vinden dat het een wat duurdere vakantie.

Je kunt ook kiezen voor een bussafari, waarin je leuke en spannende weetjes over de bijzondere dieren in het park leert. Je kon hier toen al doorheen rijden met je eigen auto. Uitrijmunt 5,00 per stuk 5,00 per stuk, dagprijzen, combi Safaripark en Speelland, prijzen. De boomhut is geschikt voor 6 personen. Trek je wandelschoenen aan, verken de uitgestrekte vlaktes en ontmoet de dieren in hun habitat. Dagkaart vanaf 10 jaar 26,00.p. Neem ook zeker eens een kijkje bij onderstaande websites als je op zoek bent naar een leuke. Pak hier je Beekse Bergen korting via een veiling! Dat zijn een hoop leuke extra's die je Beekse Bergen jaarkaart nog meer de moeite waard maken. Er kan je niks gebeuren, de dieren staan namelijk op veilige afstand.

Annuleren is niet mogelijk tenzij dit duidelijk staat aangegeven onder Voorwaarden bijzonderheden. We komen hier graag en onze kinderen vinden het er altijd zo heerlijk.