ns kaartje online met korting

aanbieding. C1000 C1000 heeft een leuke samenwerking opgezet met. Het gaat. Bestel de Treinpakkers bij de Spoordeelwinkel, print uw e-ticket en ga direct op stap! Looptijd actie: 10 korting booking 10 november 2014 t/m 23 november 2014. Het betreft hier een chip en stempelkaart ineen. Naast NS dagkaart acties vindt u hier ook alle andere treinkaart acties zoals treinkaart-hotel combinatie treinkaartjes. Looptijd actie: 14 t/m Geldig: t/m, prijs: 17,- Aantal personen: 1 Treinvervoerders: Alle treinen behalve Thalys Link: AH treinkaartactie Hema treinkaart actie Een dag lang onbeperkt rondreizen door heel Nederland voor maar 17,50 inclusief de mogelijk om ook nog eens 2 kinderen mee te nemen. Denk hierbij aan NS dagkaart acties van Blokker, Hema, AH, Kruidvat, Jumbo, Intertoys en C1000. Met de NS Treinpakkers kunt u goedkoop met de trein en dit combineren met een uitje, dagje shoppen of bezoekje aan familie. Kruidvat meld dat deze NS dagkaarten ook te gebruiken zijn op de feestdagen.

NS kortingscode: 40 korting in januari 2019 - /ns kaartje online met kortingns kaartje online met korting

Ontvang nu 40 korting bij NS via. Profiteer altijd van korting! Met 1 kaartje reizen door het Maas-Rijn gebied, met bus en trein.

Combineren met andere aanbiedingen of trein acties is niet toegestaan. Van 14 t/m zijn ze te koop en t/m te gebruiken. Ze kosten maar 17,50 en zijn te gebruiken van 10 november 2014 t/m 1 februari 2015. Dat is pas goedkoper reizen met NS! De unieke code voor het verzilveren van de treinkaartjes zijn te koop in de wnkels en op hemasite. Looptijd aanbieding: t/m Prijs: 17,- Geldigheid NS dagkaart: t/m tal personen: 1 Inclusief traktatie: nee Treinvervoerder: In alle binnenlands treinen Link: /ns Opmerking: Deze AH NS dagkaart is niet te koop in de AH to go shops. Blokker NS dal uren kaart Het nieuwe jaar begint al goed met alweer een nieuwe treinkaartactie van Blokker. Werkzaamheden aan het spoor, controleer 10 dagen voor vertrek altijd even of er werkzaamheden aan het spoor zijn op het traject dat u wilt gebruiken, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

Bij aankoop krijg je dus een couponcode die u thuis online kunt verzilveren waarna je je treinkaartje kunt uitprinten. Deze kosten wel iets meer dan de normale actie. Voor 26,- reis je met zn tween dwars door Nederland waar je maar naar toe wilt. Kruidvat biedt deze NS dagkaarten aan in de vorm van een weg-gooi-chipkaart. Zeer regelmatig bieden daarom winkels, bedrijven en organisaties NS dagkaarten aan tegen sterk gereduceerde prijzen. Van t/m kunt u tegelijk met de spaaractie van C1000dagjeuit voor 30-,- een NS dagkaart, ook wel de NS Dagkaart Samen Vrij 22 genoemd, voordelig aanschaffen. Let erop dat u, bij gebruik van de treinen, incheckt bij een kaartlezer en afstempelt als u met een ander vervoerder reist. Deze goedkope treinkaartjes worden verkocht als wegwerp chip/stempel-kaart en kosten maar 15,50 en zijn.

65 plus korting museumjaarkaart
Make up musthaves kortingscode