ov 40 korting meereizen

met 40 korting vanaf 9:00 doordeweeks, en in het weekend de hele dag. 40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren. Let op: vanaf 10 december 2017 15 korting. Vraag m aan via.

De voordelen, met het studentenreisproduct reis je gratis f met 40 korting buiten de vrij-reizen periode. Dat is een vraag die veel mensen willen weten en waar nog veel onduidelijkheid over bestaat. Vanaf welk tijdstip mag ik inchecken met 40 korting? Krijg ik gewoon 40 korting? Goed om te weten, aan te vragen als je recht hebt op studiefinanciering en geen vergoeding OV-buitenland ontvangt. Natuurlijk is dit gewoon mogelijk met de Ov-chipkaart, maar dan dienen wel de onderstaande stappen worden gevolgd. Veilig betalen met ideal en creditcard.

Foodelicious kortingscode, Tango korting dinsdag 26 september, Visdeal kortingscode, De welpenhoeve kortingsbon,

Reist u dus met iemand mee die 3 mensen met korting mee mag nemen? Dit is nodig omdat de Ov-chipkaart anders niet weet of hij met korting mag reizen. Voor slechts 15 een, railPlus kaart: 25 korting op veel treinreizen door Europa. Het Studentenreisproduct vraag je aan bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Met een weekendkaart reis je van dinsdag tot en met vrijdag voor.00 uur s ochtends tegen het volle tarief. Ik reis mee met mijn dochter die in het bezit is van een OV studentenkaart (ma/vr). Wanneer u gebruik wilt maken van 40 korting dienen de andere reizigers een meereisproduct op de Ov-chipkaart te laden. Is het ook mogelijk om met de studentenkaart of de kortingskaart 3 mensen met 40 korting te laten meereizen? Ik heb zelf een persoonlijke OV chipkaart, meereisproduct geladen en voldoende saldo (25 euro). Laad dan het meereis reisproduct op, zodat u van de korting gebruik kunt maken.



ov 40 korting meereizen

U moet hiervoor Samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen. De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niets te doen. Er mogen maximaal 3 mensen met 40 korting meereizen in de daluren. Dit regelt u bij de kaartautomaat op het station. Ov meereizen 40 korting, Hi, Ik heb een 40 kortings abonnement, hoe kan mijn partner dan met korting meereizen?