korting wintercircus sittard

(stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Vrijdag 15 februari.00 uur Familiedag. Zondag 24 februari.00 uur *actie alleen geldig aan de circuskassa *1 betalende volwassene neemt 1 kind (jonger dan 12 jaar) gratis mee. Vrijdag 22 februari.00 uur Familiedag. Ieder jaar een nieuw samengesteld programma met circusacts uit de gehele wereld. Kerstcircus Ahoy is te zien van 21 t/m 29 december 2019. Donderdag kortingscode gallagher 14 februari.00 uur Valentijnsactie kijk verder onder Arrangementen. Zondag 17 februari.00 uur.

Korting wintercircus sittard, Kortingsbonnen tgvkorting wintercircus sittard

Home - Limburgs Kerstcircus
Korting wintercircus sittard kfc folder

Zelf een kortingsbon maken, Itunes korting oktober 2019, Mastercard korting hertz, Korting a touch of gold ziggo dome 2019,

Dames en heren, Hooggeerd publiek, de familie Freiwald heet u allen graag van harte welkom tijdens de nieuwste editie van het Limburgs Kerstcircus! Zaterdag 9 februari.00 uur 2 halen, 1 betalen. Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater in Hal 1 van Rotterdam Ahoy. . Niet alleen onze complete show is vernieuwd, maar dit geldt ook voor de techniek en tent van Groot Kerstcircus Den Haag. Wat is er in de kerstperiode nou leuker dan een bezoek aan Kerstcircus Ahoy? . De show is dit jaar, met veel glitter glamour, geheel in Las Vegas stijl en vindt dan ook plaats in een circustent met een sensationele showbizz uitstraling. Zaterdag 16 februari.00 uur 2 halen, 1 betalen. Woensdag 13 februari.00 uur.

Een ware traditie en niet meer weg te denken rond de feestdagen: het Limburgs Kerstcircus. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programmas van. Een ruim twee uur durende show vol internationale artiesten waaronder winnaars van de Bronzen Clown tijdens het Circus Festival van Monte Carlo, spanning en sensatie, clowns en uiteraard prachtige dieren.

Loavies 10 korting
Zalando kortingsbon 20 euro
Kortingscode thuiszorgwinkel
Kortingsbon vanaf 75 euro zalando bijen