naturalis korting jumbo

het museum en in de natuur. Je zult ervaren hoe makkelijk het is om te besparen! Denk hierbij aan must sees en horecagelegenheden. Stap 5: Ontvang je entreetickets, ontvang tips en nieuws van Jumbo. Prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld, personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld. Leuk en leerzaam Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Samen met mij dochter van vijf naar de tijdelijke tentoonstelling geweest. Geen probleem, verzilveren kan t/m Dus keer alle boodschappentassen, portemonnees en jaszakken nog eens binnenstebuiten, op zoek naar je laatste munten en verzilver ze voor de hoogste korting op de leukste Dagjes Uit. NaturalisGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkEducatiefMusea.

Als je genteresseerd bent in natuur, hoef je zeker niet te wachten tot Naturalis weer in zijn geheel open gaat, GIF! Faciliteiten, aanbod, samen met de kleinkinderen naar GIF geweest, leuk opgezet en kinderen vonden heel interessant waren flinke tijd met de speurtocht bezig. Toelichting is niet ingevuld, geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld. De show over onderzoeksvragen werd erg leuk gedaan. Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Leuk opgezet en indrukwekkend. De demonstraties waren ook leerzaam, al was het voor de kinderen jammer dat ze bij een van de demonstraties nergens aan mochten komen (dat vinden kinderen meestal juist leuk). Plaats in het laatste scherm de code in het veld "Servicecode" en wacht tot er een groen vinkje verschijnt.

Faciliteiten, aanbod kleinkinderen vonden het geweldig.na geknutseld te hebben wilden ze nogmaals door de hele tentoonstelling door. Kortingscoupons kunnen alleen bij de supermarkt worden ingewisseld. De speurtocht te doen. Demonstraties door medewerkers en alle tijd werd uitgetrokken voor vragen en weetjes aan de kids te vertellen. Kijk op de website voor actuele Prijzen en tickets Er zijn momenteel geen tickets met ledenvoordeel verkrijgbaar. Bestel de producten online via de gebruikelijke stappen. Aanbod is niet beoordeeld, selecteer je gezelschap - optioneel, alleen. Klik op "Betaal bij ophalen" om de bestelling af te ronden. Schrijf je nu in! Dagelijks maken duizenden bezoekers gebruik van onze acties.