studenten ov chipkaart korting vakantie

vind je aan de rechterkant van de website. Heb je een weekabonnent of een weekendabonnement? OV studentenkaart in de vakantie ligt namelijk aan het abonnement dat je gebruikt. En hoe zit het met je studenten, oV - chipkaart tijdens de feestdagen? Vraag m aan via. Je hoeft dus alleen saldo op je OV - chipkaart te zetten ials je doordeweeks gaat reizen met je weekend. Dit zorgt vaak voor verwarring, omdat de feestdagen gewoon doordeweeks vallen, waardoor je al gauw vergeet dat je ineens moet betalen voor je reis. Weekendabonnement, vrij reizen in het weekend.studenten ov chipkaart korting vakantie

Een weekabonnement is niet geldig in de vakantie, waardoor je slechts met reductietarief kunt reizen, terwijl een weekend studenten OV in de vakantie wel geldig is, zodat studenten met een weekend, oV - chipkaart ook in de vakanties gratis kunnen reizen.
De vakantie loopt van 16 juli.00 uur tot 16 augustus.00 uur.
Studenten OV - chipkaart geldig in de vakantie?
Een veel gestelde vraag is.

Voor reizen met Intercity direct is een toeslag verplicht active tab. Je zou ook de feestdagen die hieronder zijn genoemd als vakantie kunnen beschouwen. Let op : van dinsdag t/m vrijdag van.00 uur tot.00 uur reis je op saldo en betaal je het volle tarief. Kijk dan op de OV - chipkaart kalender voor een overzichtelijk overzicht. Wie weet wil je wel met de trein of met ander openbaar vervoer op vakantie. Dit kan natuurlijk flink in de kosten gaan lopen. Studenten, oV - chipkaart vakantie, kan je in de vakantie gratis reizen met je studenten, oV - chipkaart? Er zijn een aantal feestdagen waarop weekstudenten niet aanbieding nest thermostaat gratis kunnen reizen met hun OV studentenkaart, maar weekendstudenten juist wel.

Studenten ov chipkaart korting vakantie
studenten ov chipkaart korting vakantie