ns korting actie van de dag

dit goedkope treinkaartje namelijk korting ticket kinepolis de gehele dag geldig. Uiteraard is het treinkaartje niet buiten Nederland geldig. Je kunt beide kaartjes ook op verschillende trajecten of voor verschillende personen gebruiken. Dat is omgerekend 12,50 per treinkaartje. Op de hoogte blijven van de laatste NS dagkaart aanbiedingen van ActieVanDeDag? Info Bestellen, treinkaartje weekend provinciehoofdstad Rotterdam 18,50, wil je op een zaterdag of zondag naar een provinciehoofdstad of Rotterdam? Met dit kaartje mag je dezelfde dag heen en terug reizen tussen twee stations naar keuze. Dan kun je voor 19 euro een goedkoop treinkaartje kopen bij de NS Spoordeelwinkel.

Deze actie is opnieuw verlengd. De treinkaartjes zijn te gebruiken t/m Dit treinkaartje is niet geldig tijdens de ochtend én avondspits. In het weekend kun je heel de dag reizen. Alleen online te koop, let op: uitprinten verplicht (dus niet op de smartphone). In januari 2019 bestelt u online treinkaartjes bij ActieVanDeDag!

Wanneer dit het geval is, dan kan je uitsluitend reizen gedurende korting kwikfit fnv de daluren. Laat dit veld leeg, nieuwsbrief Goedkope treinkaartjes, ontvang onze gratis nieuwsbrief. In weekenden en op feestdagen is deze aanbieding de hele dag geldig. Actietickets zijn niet geldig in Thalys of Eurostar. Vervolgens zal er worden gevraagd naar de reisgegevens, zoals begin- en eindstation en enkele persoonsgegevens. Deel deze pagina met vrienden, collega's en familie. Wil je geen toeslag betalen? Vanuit de overheid worden treinvervoerders verplicht om Nederlanders te motiveren om voor het openbaar vervoer te gebruiken.

Anwb korting kampeer en caravanbeurs 2019, Kortingsbon ecoform europe,