jos burgers korting

burgers and sandwiches in city of Santa Monica with fresh ingredients and friendly staffs that made Big Jo's the neighborhood's staple it is today. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden. Een avondseminar vol slimme en verrassende inzichten direct toepasbaar in werk en privé en dat voor de prijs van een theaterkaartje! Remy Gieling, hoofdredacteur van het toonaangevende ondernemersplatform Sprout. 02 december 2019 avondseminar afas theater leusden. Ontdek dat er vele manieren zijn om aan prijsdruk te ontsnappen en dat je eigen invloed op de prijs veel groter is dan je denkt. Dit avondseminar wordt georganiseerd door Buro van Oranje. Video's, meer video's op 3 Tips voor meer rendement, interview met Jos Burgers over klantgerichtheid. Na een studie Bedrijfseconomie aan de universiteit in Tilburg was hij ruim tien jaar als docent Marketing Marktonderzoek verbonden aan Fontys Hogescholen te Eindhoven. Zij informeert u graag over de mogelijkheden.jos burgers korting

Ik ben spreker en auteur. In 2011 verscheen Geef nooit korting!, over hoe om te gaan met prijsdruk. In 2012 kwam Gek op gaten uit, over het verbeteren van de klantgerichtheid van medewerkers.

Korting kaarten get on your feet
Kortingscode bol com boeken
Kortingscode nike shop

Het was het bestverkochte managementboek van dat jaar. 79,95, inschrijven, er is maar én juiste prijs. Als klanten zeggen dat je te duur bent, is dat vervelend. Beide boeken zijn uitgeroepen tot het bestverkochte managementboek van resp. Crinkle Cut Fries everyone is raving about! In 2011 verscheen Geef nooit korting!, over hoe om te gaan met prijsdruk. Programma, na dit seminar geef je nooit meer zomaar korting en betaalt de klant voortaan jouw prijs! Het programma start.00 uur en wordt.00 uur afgesloten met een borrel. Cheese Burgers and Santa Monica's famous HOT out of the fryer. Hij is auteur van bestsellers als Industrile marketing, Relatiebeheer als Groeistrategie, Professionals Relatiemanagement, Zeven marketingwetten voor professionals, No Budget Marketing en Klanten zijn eigenlijk nét mensen! Spreker, jos Burgers houdt mensen graag een spiegel voor en maakt veel gebruik van herkenbare praktijkvoorbeelden. Voorwaarden, indien je onverwacht verhinderd bent, kun je uitsluitend per e-mail annuleren: vr kan dit kosteloos; vanaf ben je in alle gevallen het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Kortingsbon spa puur tilburg
Ako kortingsbon