studentenkaart korting musea

hoe ze cyaan maken. Als je dat durft, tenminste. En dat met kortingen van 19 tot 80 (!).

Je krijgt 25 korting op vertoon van je UvA- studentenkaart. Of neem een kijkje achter. Naast kortingen op vervoer krijgen studenten ook kortingen op bezienswaardigheden ( musea ) en boeken. Je kunt natuurlijk je Nederlandse studentenkaart. Met mijn studentenpas krijg ik dezelfde korting of Een CJP-pas is duur.

Sorry, moeten we je weer tegenspreken. Zo doen sommige fabrikanten een inspanning. Dat kan tijdens CJP Serveert: dan fiksen we een prachtig CJP-programma en kijken we de beste films op een filmfestival of duiken we s avonds een tof museum in na sluitingstijd. Cultuuromnivoren zouden helemaal gek zijn geen pas aan te schaffen: het regent een jaar lang vele euros korting! Doe een aankoop, bij een van de 1000 kortingslocaties in Nederland en Belgi. Mythe 4: Ik heb al een Museumkaart, dus zoo veldhoven kortingscode een CJP-pas is overbodig. Zo, dat is ook weer uit de wereld geholpen. Met de isic studentenkaart heb je als student recht op meer dan.000 kortingen over heel de wereld. Eet en drink best ook iets op voorhand, of je weekbudget gaat er meteen aan. Een studerende cultuurvreter is met een CJP-pas dus ng voordeliger uit.

Musea in Nederland Deze Museums geven Studentenkorting! Studenten kunnen met een studentenkaart (isic) tijdens hun vakantie Wij maken je studentenleven goedkoper CJP

Kortingscode happy size, Kruidvat kortingscode nieuwsbrief,