dagje uit korting lion king

en entree tot het Holland Casino zijn inbegrepen. Disneys The Lion King trok wereldwijd al meer dan 80 miljoen bezoekers en won 70 internationale serveer nu tickets voor het grote succes van dit moment en beleef een theaterspektakel dat al je verwachtingen overtreft! Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook korting! Dagje of Avondje uit: Disneys The Lion King. Disney's The Lion King is nergens mee te vergelijken. Dit theaterspektakel overtreft al je verwachtingen. Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de circle of life zojuist begonnen. Voor zowel het boeken van een individueel arrangement als voor een complete groep bent u hier aan het juiste adres. Na al dit lekkers sluit u af met een lekkere café crème, cappuccino, koffie verkeerd, espresso of een kopje thee! U zit met uw gezelschap bij elkaar maar er zitten ook andere gasten in het restaurant.

16.40.40 uur Tweede akte 18:00 uur Vertrek van de touringcar(s) naar uw dinerlocatie. Viert jouw zoon of dochter binnenkort zijn of haar kinderfeestje? De acties op de website zijn erg veelzijdig. Wij zijn bij dit voorstel uitgegaan van losse kaarten 2e rang maar uiteraard zijn losse kaarten 1e rang ook mogelijk; hiervoor betaalt u een toeslag van. Verder kunt u genieten van heerlijke voorgerechten en een uitstekend nagerechtenbuffet met.a. Reserveer nu het 2-daagse musicalarrangement The Lion King.dagje uit korting lion king

Disneys The Lion King trok wereldwijd al meer dan 80 miljoen bezoekers en won 70 internationale serveer nu tickets voor het grote succes van dit moment en beleef een theaterspektakel dat al je verwachtingen overtreft!
Sc nefotos Deen van Meer.
Welkom in het rijk van The Lion King.

Hema foto korting 2019
Kortingscode lampenlicht handel