interparking brussel korting

uw kind, boek deze dan als 'Kind (4-5. Na de start op het Spanjeplein passeren de lopers in én of twee lussen (van 4 of 8km) een aantal opmerkelijke plekken van de hoofdstad zoals het Martelarenplein, de prestigieuze Koninginnegalerij, de Nieuwstraat of nog de Grote Markt, vooraleer ze Manneken-Pis kunnen begroeten, die speciaal. Info : Procedure groep : De groepsverantwoordelijke creert de groep en ontvangt een «groepscode» De groepsverantwoordelijke communiceert aan de zijn «groepsleden» de code en vraagt hen zich in te schrijven via de optie groepsinschrijvingen. Een eerste stap op weg naar de groene mobiliteit van morgen. Vraag je nieuwe gratis Pcard aan!

Als u uw plaats betaalt met uw Pcard, geniet u van een exclusieve 50 korting. Wanneer: 26 december 2018, start: 20u30, bereikbaarheid: slechts 5 minuten wandelen van het station Brussel-Centraal. Meer weten Forfait rsca Pcard Goed nieuws als uw hart paarswit is: op de avonden van de thuiswedstrijden van Sporting Anderlecht geeft uw Pcard u recht op het unieke tarief van 5 euro voor de hele avond in parking Westland Shopping Center.

Loavies korting september 2019
Pedigree dentastix kortingsbonnen
Stox sokken korting

Meer weten Winterpret Toerisme Van 24 november tot 31 december warmt Brussel zich aan Winterpret, met zijn animatie, lekkernijen en lichtinstallaties. Meer weten Een tripje naar Brugge Toerisme Van 20 november tot 3 januari leeft Brugge volgens het ritme van Ice Magic, het ijssculpturenfestival. Dat komt goed uit: als partner van het festival schenken wij 10x2 tickets voor een VIP-concert weg. Kom lekker genieten van een ritje op de molen in nachtelijke sfeer, om de avond vervolgens af te kortingscode centerparcs zomervakantie sluiten met een zak smeuge smoutebollen. Meer weten 50 korting in P1 VIP Pcard Voor een vertrek tot en met 30 april geniet u met uw Pcard van de topservice van de P1 VIP-parking van Brussels Airport tegen verlaagd tarief. Begin alvast te watertanden.