telenet korting sociaal tarief

en legt hij je Mijn Telenet, Webmail en de gratis Telenet -apps uit. Jij haalt je, self Starter Box en eventueel je decoder in een. Attest Mutualiteit met vermelding van een invaliditeit van ten minste. De aftakkabel voorzie je zelf en moet uit 1 stuk bestaan. Wil je graag zelf installeren of laat je het liever aan ons over? Dan neemt het bipt contact met.

Ontvang je een leefloon? Dat geeft je enkel recht op korting op extra verbruik. Een sociaal tarief voor internet bij, telenet impliceert dat elke klant met een omnio statuut 7 euro reductie per maand krijgt op alle internetproducten, inclusief de Shakes, of een korting van 84 euro per jaar op zijn internet factuur. Het sociaal tarief is een korting op abonnementen voor vaste telefonie, gsm of internetaansluiting. Je kunt slechts van én sociaal tarief (telefoon, gsm of internet) gebruikmaken binnen hetzelfde huishouden.

Opel korting 10 jaar
Superdry kortingscode december 2019
Timberland 50 korting
Zoeva kwasten korting

(normale prijs 69,90, prijs voor Telenet -klanten 35/stuk) Access Point : Heb je overal in huis een internetkabel (UTP-kabel)? Self Starter-installatieI, je kiest ervoor om je Telenet-diensten (telefonie, internet en digitale tv) zelf te installeren burgers zoo korting kruidvat en te activeren met een Self Starter Box. Gehoorverlies groter dan 70 dB aan het beste oor. Televisie, je moet minstens 12 punten hebben of 80 invalide zijn. Om het sociaal tarief te kunnen krijgen, moet men: ofwel ouder zijn dan 65 EN een bruto globaal belastbaar inkomen voor het gehele gezin hebben van minder dan 19.105,58 euro.536,95 euro per bijkomende persoon die op hetzelfde adres gedomicilieerd is volgens de indexering van (dat bedrag wordt geregeld. Slechts én persoon per huishouden kan een sociaal tarief krijgen. Ouders of grootouders, die houder zijn van een telefoonaansluiting, kunnen ook van het sociale telefoontarief genieten indien hun kind of kleinkind dat bij hen inwoont gehoorgestoorde is of een laryngectomie heeft ondergaan.